Hoppass

Idag hoppade jag med båda kaninerna. Dom har haft en ganska lång sommarvila, med lite hoppning då & då bara. Men nu tänkte jag köra igång regebundet igen. Hoppa 2 - 3 gånger i vecka för att ladda upp till kommande tävlingar.
 
Olli : Olli skötte sig exemplariskt. Inte en ända bom rev han, han nuddade inte ens en ända bom på hela hoppasset, vi hoppade ändå 10 - 20 minuter. 
Jag hade tre hinder upp, sen start & mål såklart. Det var en oxer, en LÅNG vatten grav med hinder över, sen en halv regnbåge som var uppbyggt till ett rättuppstående bara.
 
Vi tränade ganska många gånger, höjden låg mellan 20 - 30, sen höjde jag alla hinder till 30 Cm. Det är i alla fall helt maxat om man hoppar lätt som vi fortfarande gör.
 
Allt flöt på, han hoppade med god marginal & gjorde som han skulle, plus poäng för honom!
 
 
Miro :
Miro var inte alls roligt idag, han har aldrig vart en hopptalang & tror aldrig att han kommer bli det. Han vill inte alls & är bara allmänt jobbig typ hela tiden.. Tror snart att jag ger upp med honom, han är som han är, that's life..
Söt, dum & korkad ;)
 
 
 
 
 
 

Jag försöker EN gång till

 
 Okej.. Nu försöker jag EN gång till med att driva den här bloggen..
 
Men det kommer blir på mina villkår och jag kommer bara blogga när jag vill & känner för det. Det kommer också bli en hel del foto, eftersom jag är intreserad av det kan jag ju fota mina kaniner & utvärdera om hoppassen, tävlingar & ge lite tips om det jag kan.
 
Nu ska jag också bara blogga för att det är kul, och jag kommer ta min andra blogg som jag driver med Melissa i första han, detta är mer en kanin / foto / design blogg. Vill på något vis skriva om mina kaniner, men inte på vår HÄST blogg liksom.
 
Så jag ger den en chans till, går det inte vet jag inte ens om jag behåller bloggen..?
 
NU kör vi på, i lagom takt framåt. Sen får vi se vart det leder?
 
 

RSS 2.0